Saturday, January 5, 2013

Nyttårsaften

USB kabelen til kameraet mitt forsvant, og jeg mistenkte at min eldste datter hadde tatt det med seg på romjul og nyttårstur til Kristiansund.  Hun kom tilbake igår, og idag ba jeg henne sjekke om hun hadde tatt det.  Hun fant det ikke, så jeg skulle vise hvor hun hadde tatt det fra, og jammenmeg lå jo ikke kabelen akkurat der jeg sa den var forsvunnet fra ; den lå oppå PCen...  Ikke greit å bli gammel er min unnskyldning.

Uansett, nå har jeg fått bildene mine, så da blir det en liten oppdatering på nyttårsaften.

Til nyttårsmiddag lagde vi oss en Beef Wellington med "roast potatoes" stekt i gåsefett.




 Til denne valgte vi en Chateauneuf-du-Pape som jeg plukket med meg fra Systembolaget før jul.


Denne vinen skrev jeg om i "Strømstad" innlegget mitt, hvor jeg skrev at jeg forventet litt kryddersmaker og tyngre frukter.  Men den var mye lettere en jeg hadde forventet, den var en ganske lett og trivelig affære som kanskje ikke var den aller beste mat-matchen, men en ordentlig god vin uansett!

Men, nok en gang; ingen "tasting notes", dette må jeg bli flinkere på!

Og siden det er nyttårsaften må det sprudlevann til.  Favoritten en Pol Roger, men denne gangen ble det en Tattinger.


Champagne er et område jeg ikke har kommet til enda i forhold til forventninger og krav.  Her er jeg like blank som jeg alltid har vært, så dessverre ingen meninger om denne bortsett fra at det var godt :D

No comments:

Post a Comment